Kolacja Dziś Wieczorem: Grillowany Chipotle Flank Steak Torta

Kolacja Dziś Wieczorem: Grillowany Chipotle Flank Steak Torta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kolację dzisiaj: Grillowany Chipotle Flank stek Tortan spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $3.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 38g białka, oraz 24g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz ocet balsamiczny, sok z limonki, marynowane jalapeños i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja: stek Panini z kozim serem i karmelizowaną cebulą, Kolacja: Grillowany stek z sosem Gribiche, oraz Kolacja: Grillowany stek z pomidorami i Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połóż stek na desce do krojenia. Zrób trzy ukośne ukośne ukośniki w mięsie, o grubości 1/2 cala po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Umieść w plastikowej torbie wraz z 1 łyżeczką soli, sokiem z 2 limonek, czosnkiem i chipotle w adobo. Wstrząsnąć workiem, aby równomiernie rozprowadzić marynatę. Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Z Puszki Chiles W AdoboChipotle Z Puszki Chiles W Adobo
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
W międzyczasie wlać ocet jabłkowy i cukier do garnka wraz z 1 szklanką wody. Gotować na wolnym ogniu, następnie wyłączyć ogień i dodać 1/2 łyżeczki soli i ocet balsamiczny. Dobrze wymieszać, a następnie wlać tę mieszaninę do miski i dodać plastry czerwonej cebuli. Odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wyjmij stek z plastikowej torby i wyrzuć marynatę. Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Umieścić stek na i gotować przez około 15 minut, przewracając w połowie. Upewnij się, że się nie pali. Ścisz ogrzewanie, jeśli trzeba. Odstawić na 10 minut przed cięciem. Cienko pokroić na ziarno. Następnie pokroić plastry na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
6
Dodać posiekane awokado do miski wraz z sokiem z 1 limonki i 1/2 łyżeczki soli. Rozgnieść widelcem, aż będzie kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozgrzać rozgrzaną fasolę na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn