Kokosowe Nadziewane Daktyle W Czekoladzie (Surowe, Wegańskie, Bezglutenowe, Paleo)

Kokosowe Nadziewane Daktyle W Czekoladzie (Surowe, Wegańskie, Bezglutenowe, Paleo)
Czekolada pokryte Kokosowe Nadziewane daty (surowe, wegańskie, bezglutenowe, Paleo) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 20 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś g kakao, ¼ łyżeczki cynamonu, ml oleju kokosowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 3616 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Czekoladowo-Kokosowe (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie), Tarta Z Czekoladą, Kokosem, Orzechami Makadamia (Bezglutenowa, Paleo, Wegańska), oraz Tarta z musem czekoladowym ze skórką kokosową + świeże kwiaty owocowe (bezglutenowe, Paleo + Wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce robota kuchennego (lub alternatywnej wymieszać ze sobą ręcznie dla bardziej teksturowanej wersji), połączyć rozdrobnione kokos, olej kokosowy syrop klonowy szczypta soli i skrobane fasoli wanilii (lub cynamon, Jeśli za pomocą). Proces aż do uzyskania gładkiej pasty, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przetnij daty na pół wzdłuż Z jednej strony i usuń dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
3
Dodać niewielką ilość mieszanki kokosowej w każdej dacie i nacisnąć, aby zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
DaktyleDaktyle
4
Nadziewane daty umieść w zamrażarce na 15-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
5
Połącz roztopiony olej kokosowy z proszkiem kakaowym w średniej wielkości misce i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek KakaowyProszek Kakaowy
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać syrop klonowy i szczyptę soli i trzepaczką ponownie włączyć do gładkiej.Zimne daktyle zanurzyć w czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
DaktyleDaktyle
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Toczyć każdy na pokrycie całkowicie, a następnie podnieść widelcem pozwalając nadmiar czekolady kapać przed umieszczeniem na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Posypać dodatkowe rozdrobnione kokosa na wierzchu każdej daty pokryte czekoladą, jak idziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
DaktyleDaktyle
9
Gotowe daty umieść w lodówce na sztywno.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
10
Podawać na zimno lub doprowadzić do temperatury pokojowej przez 10 minut przed podaniem na bardziej miękki kęs.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn