Kokosowa Dulce de Leche
Kokosowa Dulce de Leche jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gruboziarnistą sól koszerną, złoty brązowy cukier, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Kokos Limonka Dulce de Leche Kora, oraz Dulce De Leche i Kokosowe Mini serniki.
Instrukcje
Ubić mleko kokosowe, cukier, i gruba sól w dużej dużej patelni na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej i gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 2 1/2 szklanki, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół.
SOS przełożyć do małych słoików. Całkowicie ostudzić, następnie przykryć sosem i schłodzić. DO AHEAD: można dokonać 1 miesiąc do przodu. Przechowywać w lodówce.