Klopsiki Z Kurczaka Bezglutenowe

Klopsiki z kurczaka bezglutenowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, grzyby shiitake, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klopsiki Z Kurczaka Buffalo - Bezglutenowe, Bezziarnowy klopsik z pomidorami, koprem włoskim i nasionami lnu (faza pierwsza, bezglutenowy, niskowęglowodanowy), oraz Klopsiki Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175°C / 177°Line 10 x 21 cm/4 x 8 cali bochenek z papierem do pieczenia
Połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj dłońmi.Składniki zapakować do przygotowanego bochenka i piec w piekarniku przez 50 – 60 minut, aż Bochenek będzie ugotowany i złocisty na wierzchu.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut.
Podawać pokrojone w plastry z sałatką lub gotowaną na parze zieleniną.