Klopsiki Z Jeżozwierza
Porcupine Meatballs wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 13g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 80 centów za porcję. Mieszanka soku pomidorowego, mieszanka zupy cebulowej, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Klopsiki Z Jeżozwierza, Klopsiki Z Jeżozwierza, oraz Porcupine Meatballs II.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. zmiażdż płatki. (Aby łatwo zmiażdżyć zboża, umieść w plastikowej torbie lub między arkuszami woskowanego papieru i zmiażdż wałkiem do ciasta.) W dużej misce wymieszać pokruszone płatki, wołowinę, ryż, mleko, suchą mieszankę zupy i jajko. Za pomocą mokrych rąk uformuj mieszaninę na 30 klopsików.
Umieścić w ungreased 13x9-cala naczynia do pieczenia lub 3-quart zapiekanka.
Polać klopsikami wodą i sokiem pomidorowym; delikatnie wymieszać.
Przykryć i piec 50 do 55 minut lub aż ryż będzie miękki i wołowina nie jest już różowy w centrum i sok jest jasne.