Klopsiki cynamonowo-czosnkowe (z sosem pomidorowym i fetą)
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 25 i kosztuje 29 centów za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, bułkę tartą, mieloną wieprzowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Greckie klopsiki warzywne w pachnącym sosie pomidorowym z serem Feta, Albondigas (klopsiki w sosie czosnkowo-pomidorowym), oraz Klopsiki z brokułów w sosie czosnkowo-pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem sosu pomidorowego i sera, w dużej misce i wymieszać, aż tylko połączone. Zwilżyć ręce i delikatnie uformować mieszankę w 1-calowe klopsiki (powinieneś mieć około 2
i umieścić na blasze do pieczenia. (Klopsiki mogą być wykonane przez ten krok do 24 godzin i przechowywane w lodówce; niech dojść do temperatury pokojowej 10 minut przed pieczeniem.)
Piec, aż klopsiki są rozgrzane i prawie gotowane, o 15 protokół. (Klopsiki można zrobić przez ten krok do 1 1/2 godziny i przechowywać w ciepłym piekarniku, aż będą gotowe do podania.)
Wyjąć klopsiki z piekarnika, wymieszać z sosem pomidorowym i posypać serem feta. Powrót do piekarnika i piec, aż klopsiki są całkowicie ugotowane, sos pomidorowy jest rozgrzany, a ser topi się, o 5 Więcej minut. Klopsiki szaszłykowe z wykałaczkami i podawać.