Klopsiki Bon Appetit
Klopsiki Bon Appetit mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę bez kopru włoskiego, ser Pecorino romano, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Klopsiki Bon Appetit, Braciole Bon Appetit, oraz Margarita Żurawinowa Bon Appetit.
Instrukcje
Połącz mieloną wieprzowinę, włoską kiełbasę, mieloną polędwicę i mielony chuck w dużej misce.
Wymieszaj je rękami, aż do całkowitego połączenia.
Kawałki chleba namoczyć w bulionie z kurczaka w misce, aż będą całkowicie miękkie.
Czosnek i pietruszkę połączyć w mini chopper lub robot kuchenny i zmielić na drobną pastę. Wycisnąć nadmiar bulionu z chleba, rezerwując bulion w misce i dodać chleb do mięs wraz z czosnkiem i pastą pietruszkową. Delikatnie wymieszać z ubitymi jajkami i startym serem pecorino Romano rękami, aż do całkowitego włączenia do mieszanki mięsa. Jeśli mieszanina wydaje się sucha, wlej część zarezerwowanego bulionu z kurczaka.
Uszczypnij kawałki mieszanki mięsnej wielkości piłki golfowej i zwiń je w klopsiki, uważając, aby nie pakować ich zbyt ciasno i połóż na blasze do pieczenia. W zależności od tego, jak duże je zrobić, należy skończyć z około 30 klopsiki.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na dużej patelni na średnim ogniu. Pracując w dwóch lub trzech partiach, brązowe klopsiki ze wszystkich stron i osuszyć na papierowych ręcznikach. Jeśli dodajesz je do garnka z sosem, możesz je lekko podgotować, ponieważ zakończą gotowanie w sosie.