Klopsik Jabłkowo-Rodzynkowy

Klopsik Jabłkowo-Rodzynkowy
Klopsik jabłkowo-rodzynkowy to bez nabiału przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, mus jabłkowy, krakersy solone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłko Meat Loaf, Mom ' s Meat Loaf, oraz Moje spojrzenie na Meat Loaf mamy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze 10 składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj mieloną wołowinę; dobrze wymieszaj. Pat mieszaninę do 9-w. x 5-w. Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 1-1 / 4 godziny lub do momentu, gdy nie pozostanie różowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Odpływ.
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn