Klon Szkliwione Żeberka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Klon szkliwione żeberka może być doskonały przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 561 kalorii, 44g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. 262 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać baby back żeberka wieprzowe, brązowy cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Klon Szkliwione Żeberka, Klon Szkliwione Żeberka, oraz Klon Szkliwione Żeberka.
Instrukcje
Umieść żeberka w dużym garnku i przykryj wodą. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, lub do miękkości mięsa.
Odcedzić, a żeberka przenieść do płytkiego naczynia.
W małym rondlu, wymieszać syrop klonowy, brązowy cukier, ketchup, ocet, sos Worcestershire, sól, i musztarda w proszku. Doprowadzić do niskiego wrzenia i gotować przez 5 minut, często mieszając. Lekko ostudzić, następnie zalać żeberka i marynować w lodówce przez 2 godziny.
Przygotuj grill do gotowania na pośrednim ogniu.
Wyjąć żeberka z marynaty.
Przelać marynatę do małego rondla i gotować przez kilka minut.
Lekko ruszt olejowy. Gotować przez około 20 minut, często fastrygując gotowaną marynatą, aż do ładnie zeszklenia.