Klon-Szkliwione Otwory Na Pączki Z Kwaśnej Śmietany

Klon-Szkliwione Otwory Na Pączki Z Kwaśnej Śmietany
Need a wegetariański posiłek poranny? Klon-glazurowane otwory śmietany pączków może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.09 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, cukier puder, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klonowy Szpik Kostny Otwory Na Pączki, Łatwe Domowe Przeszklone Otwory Na Pączki, oraz Domowe Przeszklone Czekoladowe Otwory Na Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić 5 minut lub do bąbelków. Ważyć lub lekko łyżką 63 uncji (około 1 1/4 szklanki) mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć 63 uncji mąki i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Dodać śmietanę i jajko do mieszaniny drożdży; mieszać do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
5
Dodać mieszaninę mąki; mieszać do uzyskania wilgotnego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniataj, aż będzie gładka i elastyczna (około 3 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki 13 uncji, 1 łyżkę stołową na raz, aby zapobiec przyklejaniu się ciasta do rąk (ciasto będzie lekko lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Umieść ciasto w czystej misce pokrytej sprayem do gotowania. Ciasto przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Pozwól wznieść się w ciepłym miejscu (85), wolnym od przeciągów, 1 godzinę lub do prawie podwojenia rozmiaru.
9
Rozwal ciasto. Ciasto podzielić na 36 równych porcji; każdą porcję rozwałkować w kulkę. Przykryć ciasto folią z tworzywa sztucznego pokrytą sprayem do gotowania; odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
PunchPunch
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Przypiąć termometr candy / fry na boku holenderskiego piekarnika; dodać olej do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
11
Rozgrzać olej do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
12
Wymieszać cukier puder, syrop i 2 łyżki wody; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
SyropSyrop
WodaWoda
13
Umieścić 9 kulek ciasta w gorącym oleju; smażyć 2 minuty lub aż złoty i gotowe, obracając w razie potrzeby. Upewnij się, że temperatura oleju utrzymuje się na poziomie 37
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
14
Usuń otwory na pączki z patelni; odcedzić. Otwory do pączków zanurzyć w mieszaninie syropu; usunąć łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
15
Odcedzić na regale chłodzącym nad blachą do pieczenia. Powtórz procedurę 4 razy z pozostałymi kulkami ciasta i mieszaniną syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn