Klon Pecan Squash
Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap przystawka? Klon Pecan Squash może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 297 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka Acorn squash, mielony cynamon, Pianki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Klon Pecan Dyni, Pieczona dynia z żołędzi z masłem Klonowo-orzechowym, oraz Grillowany klon-i pekan Topped Butternut Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą dynię przeciąć na pół w poprzek; usunąć i wyrzucić nasiona.
Umieścić połówki squasha, wyciąć bok w dół, w lekko nasmarowane 15 - x 10-x 1-calowy jellyroll patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut.
Wyjąć miąższ; wyrzucić muszle. Miąższ rozgnieść w średniej misce.
Dodać 1/2 szklanki orzechów pekan i dalej 5 składników; dobrze wymieszać. Łyżka wymieszać równomiernie na 4 (6-uncji) lekko nasmarowane naczynia do pieczenia. Wierzch równomiernie z pianek i pozostałe 2 łyżki posiekanych orzechów pekan.
Piec, Odkryte, w 350 przez 15 minut lub do lekko rumiane.