Klon Nut Chocolate Chunk Cookies
Maple Nut Chocolate Chunk Cookies to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 30 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz smak klonu, mielone ziele angielskie, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Maple Almond Butter Chocolate Chunk Cookies, Pierniczki Czekoladowe Z Klonem I Bekonem, oraz Ciastka czekoladowe z kawałkami ciemnej czekolady i kawałkami masła orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średniej misce, wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól i ziele angielskie do wymieszania; odstawić. W dużej misce, beat roztopione masło, brązowy cukier i cukier granulowany z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 minut lub do światła i kremowy.
Dodaj jajko i 1 łyżeczka smak klon; pokonać na niskiej prędkości, aż do wymieszania.
Dodać mieszankę mąki; ubijać, aż powstanie miękkie ciasto. Wymieszać z orzechami i kawałkami czekolady.
Na nieprzetworzonych arkuszy cookie, upuść ciasto przez zaokrąglone miarki łyżki stołowe 1 cal od siebie.
Piec 9 do 11 minut lub aż krawędzie są jasnobrązowe. Cool 1 minuta; usuń z arkuszy cookie do regałów chłodzących.
W średniej misce, wymieszać razem pół i pół, 2 łyżki masła, syrop kukurydziany, 1 łyżeczka przyprawy klonowej i 1/4 szklanki cukru pudru do wymieszania i gładkie. Powoli wymieszać w 1 1/2 szklanki cukru pudru, aż do wymieszania. W razie potrzeby wymieszać pozostałą 1/4 szklanki cukru pudru, 1 łyżkę na raz, aż będzie gładka i pożądana konsystencja. Dla każdego ciastka, rozprzestrzeniać o 1 1/2 łyżeczki lukier prawie do krawędzi; odstawić do Ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.