Klasyczne Ciasto Dyniowe
Klasyczne ciasto dyniowe to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka przypraw pumpkin pie, białka jaj, ciasto ciasto, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Aby przygotować nadzienie, połącz pierwsze 6 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać dynię i wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Aby przygotować skorupę, rozwałkuj ciasto na 11-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod i flet.
Wlać mieszaninę dyni do skorupy.
Umieść talerz ciasta na blasze do pieczenia.
Umieść blachę do pieczenia na najniższym stojaku piekarnika.
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 (Nie wyjmuj ciasta z piekarnika); piec dodatkowe 50 minut lub aż prawie się ustawi. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować polewę, ubij śmietanę mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodajemy amaretto i cukier puder, ubijamy do wymieszania.