Klasyczna Szarlotka Z Podwójną Skórką

Klasyczna Szarlotka Z Podwójną Skórką
Need a deser wegetariański? Klasyczna Szarlotka z podwójną skórką może być super przepisem do wypróbowania. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 332 kalorie, 1G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś tartą jabłkę, jabłka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Klasyczna Szarlotka Z Podwójną Skórką, Szarlotka Z Podwójną Skórką, oraz Szarlotka Z Podwójną Skórką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i sól ubić w dużej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać masło i skrócić i wcierać opuszkami palców, aż powstanie bardzo gruba Mączka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Posypać 3 łyżki wody; wrzucić, aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli mieszanina jest sucha. Zbierz ciasto w kulkę; podziel na pół. Spłaszczyć na dyski. Owinąć w plastik; schłodzić co najmniej 1 godzinę. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce. Przed użyciem lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj 9-calową średnicę głębokiego naczynia szklanego z nieprzywierającym sprayem. Wymieszaj wszystkie jabłka, 3/4 szklanki cukru, sok z cytryny, 1/2 łyżeczki cynamonu i wanilii w dużej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Odstawić do wytworzenia soków, około 15 minut.
3
Wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Rozwałkuj 1 krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Ciasto umieścić w przygotowanym naczyniu na ciasto. Łyżka w nadzieniu; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
6
Rozwałkuj drugi krążek ciasta do 13-calowej rundy. Za pomocą małej zakrętki do butelek wyciąć dziesięć 1/2-calowych kółek z ciasta do dekoracji; wyrzucić kółka. Zasłoń ciasto nadzieniem. Uszczelnij górne i dolne krawędzie skorupy razem; przycinaj do zwisu 1/2 cala. Fold zwis pod; zaciskać dekoracyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Ciasto z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
8
Pozostałą 1 łyżkę cukru i dużą szczyptę cynamonu połączyć w małej misce; posypać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Przenieść ciasto do blachy do pieczenia; umieścić w piekarniku. Natychmiast obniżyć temperaturę do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Piec ciasto, aż skorupa będzie złoty kolor, jabłka są miękkie i wypełnienie jest bulgotanie gęsto, pokrycie krawędzi folią, jeśli brązowieje zbyt szybko, o 2 godziny. Fajne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć luźno; przechowywać w temperaturze pokojowej.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn