Klasyczna Czerwona Fasola N Ryż

Klasyczna Czerwona Fasola N Ryż
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Classic Red Beans n Rice może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 355 kalorii, 20g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Mieszanka ząbka czosnku, pieprz, szynka hock, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Klasyczna Czerwona Fasola I Ryż, oraz Klasyczne i proste: czarna fasola i ryż.

Instrukcje

1
Fasolę posortować i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
2
Umieścić fasolę w holenderskim piekarniku; dodać wodę do pokrycia przez 2 w. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 do 4 godzin lub aż ziarna zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
4
Odcedzić i spłukać fasolę, odrzucając płyn. Wróć do holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj wodę, szynkę, liście laurowe i cebulę w proszku. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Liście LauroweLiście Laurowe
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
WodaWoda
6
Na dużej patelni, gotować wołowinę, cebula, sól i pieprz na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
8
Drenaż.
9
Dodaj do mieszanki fasoli. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
10
Usunąć szynkę; pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
11
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
12
Pokrój mięso na kawałki wielkości kęsa i wróć do bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MięsoMięso
13
Rozgrzej się.
14
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn