Sausage Rye Melts to danie główne dla 5 osób. Za 1,62 dolara za porcję przepis ten pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 23 g białka , 32 g tłuszczu i łącznie 518 kalorii . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 30 minut . Jeśli masz pod ręką dużą ilość kiełbasy wieprzowej, oliwki, chleb żytni i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 51% . Podobne przepisy to Tuna Mexi Melts , Spicy Cauliflower Soup With Garlic Rye Croutons i Sprouted Rye Sourdough Bread .
Instrukcje
1
Na patelni na średnim ogniu smaż kiełbasę, aż nie będzie już różowa; odcedź. Wymieszaj z serem, papryczkami chilli, oliwkami i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Rozsmaruj na pieczywie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Arbolowy
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
3
Umieścić na nieposmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec w temperaturze 350° przez 10–12 minut lub do momentu roztopienia się sera.