Podwójne Ciasto Jabłkowe

Podwójne Ciasto Jabłkowe
Jeśli masz o 45 minut do wydania w kuchni, Podwójne ciasto jabłkowe może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 210 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis z moich przepisów wymaga zmielonych goździków, musu jabłkowego, masła i maślanki. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Tort Z Podwójnym Jabłkiem Orzechowym, Tort z podwójnym jabłkiem z cytrynową glazurą, oraz Mimi ' s Double Rich Chocolate Cake (From a Cake Mix) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Płaszcz 5-quart okrągły elektryczny powolny kuchenka z sprayem do gotowania. Dolna linia powolnej kuchenki z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
WolnowarWolnowar
2
Umieść 2 (30-calowe) paski pergaminu w układzie X pod wkładką do pergaminu w wolnej kuchence. Pokryć pergamin sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
WolnowarWolnowar
3
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
4
Mąkę, brązowy cukier i 6 kolejnych składników (przez goździki) połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W małej miseczce wymieszać sos jabłkowy i kolejne 4 składniki (przez jajko).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać mieszankę musu jabłkowego do mieszanki mąki, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z suszonym jabłkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Wlać ciasto do przygotowanej wolnej kuchenki, rozkładając na równą warstwę. Przykryć i gotować na wysokości przez 1 do 1 1/2 godziny lub aż nadmuchane i drewniany kilof włożony do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
8
Pokroić w kliny.
9
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn