Kiełbasa z kaczki: Salsiccia d ' Anitra
Kiełbasa z kaczki: Salsiccia D ' Anitra może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 2418 kalorii, 87g białka, oraz 215g tłuszczu na porcję. Na $10.89 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką pieprz, pancetta, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsiccia di Coniglio al Aceto (Kiełbasa z królika z octem), Makaron w kształcie chwastów z kiełbasą Ragu: Gramigne con la Salsiccia, oraz Pizza z kiełbasą (Pizzan alla Salsiccia) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj ręce z kaczką i pancettą, aż dobrze wymieszasz.
Dodać pieprz, sól i białe wino i wymieszać, aż dobrze wymieszane, ponownie rękami. Musisz się tu szybko poruszać albo temperatura ciała może zmienić teksturę tłuszczu.
Ustaw nadziewarkę do kiełbas i umieść obudowę nad podajnikiem lejkowym. Jeśli nie masz nadziewarki do kiełbasy, formuj kiełbasę na 1/4-funtowe kłody ręcznie i uważaj na ich obsługę. Stuff kiełbasę do osłonek, skręcając co 3 1/2 do 4 cali tak, że każda kiełbasa jest o 4 uncji, i tworzą 22 do 25 kiełbasy. Nakłuj je igłą i odstaw w chłodnym miejscu, aż będą gotowe do gotowania.
W 12 do 14-calowej patelni, rozgrzać oliwę na średnim ogniu i dodać kiełbaski. Gotować, aż złoty kolor, o 7 protokół strony, następnie dodać cebulę i czosnek. Gotować do miękkości i złoty, o 8 do 9 protokół.
Usunąć kiełbaski i ustawić na talerzu. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i gotować przez 5 lub 6 minut.
Dodaj czerwone Wino i bulion, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką, aby zwolnić wszelkie rumiane kawałki do mieszaniny. Powrót kiełbaski na patelnię. Gotować na średnim ogniu przykrytym, przez 15 minut, obracając od czasu do czasu. Natkę pietruszki wymieszać i od razu podawać.
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 3 ćwiartki wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.