Kiełbasa gotowa do wysyłki: Salsicce w Cartoccio

Kiełbasa gotowa do wysyłki: Salsicce w Cartoccio
Kiełbasa gotowa do wysyłki: Salsicce w Cartoccio może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 112g białka, 152g tłuszczu, oraz w sumie 2088 kalorii. Na $13.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, łopatka wieprzowa, każdy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Kiełbasa gotowa do wysyłki: Salsicce w Cartoccio, Świeża kiełbasa i brokuły Rabe (Salsicce e Friarelli), oraz Domowa kiełbasa ze słodką papryką - - - Salsicce fresche con Peperoni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 4 arkusze pergaminu
2
W misce mieszania, wymieszać razem łopatki wieprzowe i pancetta rękami, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodaj pieprz, sól, nasiona kopru włoskiego i białe wino i wymieszaj, aż do dobrze wymieszanego, ponownie rękami. Pracuj szybko, aby temperatura ciała nie zmieniała tekstury tłuszczu. Ustaw nadziewarkę do kiełbas i umieść obudowę nad podajnikiem lejkowym. Jeśli nie masz Nadziewarka do kiełbasy, tworzą kiełbasę na 1/4-Funt dzienniki, ręcznie, i należy zachować ostrożność obchodząc się z nimi. Stuff kiełbasę do osłonek, skręcając co 3 1/2 do 4 cali tak, że każda kiełbasa jest o 4 uncji, i tworzą 22 do 25 kiełbasy. Nakłuj je igłą i podziel na cztery równe partie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Wino BiałeWino Białe
KiełbasaKiełbasa
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść każdą partię kiełbasy w jednej warstwie na środku każdego kawałka pergaminu i złóż na pół jak książkę. Podziel szalotki i favas między cztery opakowania, umieścić 1 gorące chili na górze każdego i skropić każdy z 2 łyżki oleju. Złóż, aby nie było otworów, uszczelnij krawędzie każdego opakowania białkami i umieść Każde opakowanie na tacy z arkuszami. Gotować w piecu do pizzy 30 minut, usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Zielona CebulaZielona Cebula
KiełbasaKiełbasa
Papryka ChiliPapryka Chili
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokrój torebkę nożyczkami przy stole i posyp ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Podawać w torbie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn