Key Lime Cream Pie
Przepis Key Lime Cream Pie można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 10g tłuszczu i w sumie 241 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 62 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes wymaga jajek, soku z limonki, skórki z limonki i skórki z ciasta. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Key Lime Cream Pie, Baked Key Lime Pie Donuts {Key Lime Blog Party}, oraz Lody Key Lime Pie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszaj jajka, mleko skondensowane, sok z limonki i skórkę z limonki. Ubijaj na średnich obrotach mikserem elektrycznym przez około 1 minutę lub do momentu dokładnego wymieszania mieszanki.
Wlać do pieczonej skorupy ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, aż środek się ustawi. Ostudzić na ruszcie przez 15 minut, a następnie schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną. Natychmiast przechowuj resztki w lodówce. Nie przechowywać dłużej niż 3 dni.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Anioł Late Harvest Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Anioł Późne Zbiory Riesling]()
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.