Key Lime Cream Cake
Need a deser wegetariański? Key Lime Cream Cake może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, zwykły sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. smar DNA tylko dwóch 8-lub 9-calowych okrągłych patelni do ciast (ciemne lub nieprzywierające patelnie nie są zalecane). Patelnie liniowe z papierem woskowanym. Papier woskowany i boki patelni; lekko mąka. W średniej misce wymieszaj okruchy krakersów, cukier i roztopione masło.
Rozprowadzić 2/3 szklanki mieszaniny na każdej patelni.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, mieszanka soku z limonki, zmiękczone masło, 2 łyżeczki skórki z limonki i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 8-calowe rundy 36 do 43 minut, 9-calowe rundy 32 do 38 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysty. Uruchom ostry nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta. Schłodzić w patelni 15 minut.
Usuń z patelni do regału chłodzącego, umieszczając ciasta okruchy mieszanki-side-up i usuwając woskowany papier z wierzchołków ciast. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Aby uzyskać kremowe nadzienie z limonki i lukier, w małej misce wymieszaj skondensowane mleko, 2 łyżeczki skórki limonki i 1/2 szklanki soku z limonki; odstaw na bok. Ubij śmietanę do ubijania w schłodzonej średniej misce mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Składaj mieszaninę mleka na bitą śmietanę, aż do wymieszania.
Umieść 1 warstwę, okruchy do góry, na talerzu.
Rozprowadzić z 1 filiżanką napełniania w granicach 1/4 cala od krawędzi.
Dodaj drugą warstwę, okruchy do góry; strona mrozu i wierzch ciasta z pozostałym nadzieniem. Przechowywać luźno w lodówce.