Kellogg ' sandreg; Krispiesandreg ryżowy; placki krabowe z pikantnym Aioli

Kellogg ' sandreg; Krispiesandreg ryżowy; placki krabowe z pikantnym Aioli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Kellogg ' sandreg; ryż Krispiesandreg; Krab placki z pikantnym Aioli spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 265 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.76 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz musztardę dijon, paprykę, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia Krabowe Placki Z Grejpfrutem Aioli, Krabowe placki z sałatką ziołową i cytryną Aïoli, oraz Pikantne ciasta krabowe z cytrynowym sosem Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać majonez, ostry sos i sok z limonki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1
Podgrzać garnek oleju do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Połącz kraba, czosnek, szczypiorek,pietruszkę, paprykę, musztardę, majonez, jajko i połowę płatków. Doprawić solą i pieprzem. Formować w kulki wielkości orzecha włoskiego. Zmiażdżyć pozostałe płatki w torbie za pomocą wałka do ciasta i zwinąć kulki w okruchy. Ostrożnie wrzucić kulki do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor, 2 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
KrabKrab
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Podawać z pikantnym aioli do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 139 dolarów.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn