Kawior Z Musztardy

Kawior Z Musztardy
Kawior z musztardy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 110 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, nasiona gorczycy brązowej, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, oraz Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej puszce, przynieś 1/2 szklanki ryżu, 1/4 szklanki musztardy brązowej, 1/4 szklanki musztardy żółtej, 1/4 szklanki jabłka cidervinegar, 1/4 szklanki cukru,1/2 łyżki soli i 3/4 szklanki wody do zagotowania na średnim ogniu.Zmniejsz ciepło, aby polewać i gotować na wolnym ogniu,często mieszając i dolewając wodę, jeśli mieszanina jest zbyt sucha, aż nasiona musztardy będą nadal pierwsze i nienaruszone, ale PUP jak kawior, gdy zostaną ugryzione, 45-50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
2
Wyjąć rondel z ognia i niechustard mixturecool całkowicie.
3
Przenieść do szczelnego pojemnika i przechowywać w lodówce.Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn