Kawa Przetarta Rib-Eye
Kawa przetarta Rib-Eye jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 24g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ancho chili w proszku, chili de arbol w proszku, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Coffee-Rubbed Rib Eye, Stek Z Kawą, oraz Stek Z Kawą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie przyprawy w misce.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Rozgrzej żeliwną patelnię na dużym ogniu.
Posmaruj każdą stronę steku olejem, a następnie obficie doprawić każdą stronę solą i pieprzem. Rub 2 łyżki kawy rub na 1 stronie każdego steku. Gotować stek, pocierać stronę w dół, aż złoty kolor, o 3 do 4 protokół. Odwróć stek na, gotować przez 2 minuty, a następnie przenieść do blachy do pieczenia i gotować w piekarniku do średnio rzadkie doneness, o 8 do 10 protokół.
Wyjąć i odstawić na 5 minut przed krojeniem.