Kawa-Brandy Crème Brûlée

Kawa-Brandy Crème Brûlée
Kawa-Brandy Crème Brûlée może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, kryształy kawy rozpuszczalnej, śmietankę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Brandy Crème Brûlée Batony, Kawa Crème Brûlée, oraz Kawa Creme Brulee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż sześć 3/4-cup ramekins lub budyniu kubki w 13x9x2-calowej metalowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć śmietanę i 1/4 szklanki cukru w dużym rondlu; doprowadzić prawie na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia; dodać kawę i trzepaczkę do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Żółtka ubić w średniej misce do wymieszania. Stopniowo ubijaj w ciepłej mieszance śmietany, a następnie brandy i wanilii. Odcedzić budyń do 4-szklanki miarki; wlać do ramekinów, dzieląc równo.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
BudyńBudyń
WaniliaWanilia
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać wystarczającą ilość gorącej wody do patelni, aby dojść do połowy boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
6
Piec krem, aż środek porusza się tylko lekko, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Usuń krem z patelni. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny, następnie przykryć i przechowywać schłodzone przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podgrzej brojlery. Ułóż kremy na blasze do pieczenia. Naciśnij 1/2 łyżki brązowego cukru przez sitko na każdym kremie, tworząc równą warstwę. Broil 6 cali od źródła ciepła, aż cukier topi się, pęcherzyki i karmelizuje, uważnie obserwując i obracając arkusz nawet brązowieje, o 4 protokół. Przechowywać w lodówce budyń aż cukier topping twardnieje, co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
BudyńBudyń
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SitoSito
BrojlerBrojler
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn