Karmelowy Rum i bananowy budyń chlebowy może być tylko deserem, którego szukasz. Na 13,09 zł za porcję, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 101g białka, 395g tłuszczu, oraz w sumie 7547 kalorii. Ten przepis służy 1. Jeśli masz pod ręką sól, masło, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 54 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest znakomite. Spróbuj Budyń Chlebowy Bananowy Karmelowy, Budyń bananowy z sosem karmelowym, oraz Banan Rum Karmel Crunch Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. Lekko masło pan lub ramekins.Karmelowy SOS rumowy (uzupełnić na dwa tygodnie)
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
2
Umieścić cukier i wodę w rondlu na średnim ogniu i mieszać, aż cukier się rozpuści. Wszelkie kryształy tworzące się z boku rozpuścić za pomocą mokrej szczotki do ciast.Po rozpuszczeniu cukru zwiększyć ciepło do wysokiej. Nie mieszać mieszaniny bezpośrednio. Od czasu do czasu, za pomocą uchwytu, daj garnek zawirować, aby utrzymać mieszankę w ruchu. Mieszanina zacznie bąbelkować po około minucie.Po 3-4 minutach mieszanina zmieni się z jasnego bursztynu na średni bursztyn, a następnie na ciemny czerwonawo-brązowy kolor. Gdy mieszanina zacznie dymić, dodaj masło i śmietanę. Mieszanka będzie dziko bąbelkowa. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przez dziesięć minut przed dodaniem ciemnego rumu.
Dodać ciemny rum i ubić do połączenia. Odstawić do ostygnięcia completely.To zrobić chleb bananowy (uzupełnić do trzech dni wcześniej)
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Bananowy
Ciemny Rum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól umieścić w misce i ubijać do połączenia; zestaw side.In oddzielna miska połączyć jajka i cukier, a następnie ubijać, aż dobrze połączone i mieszanina staje się gruba i jasna w Kolorze, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Skropić schłodzone masło do mieszaniny i ubijać do połączenia.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Piec w temperaturze 350 stopni F lub aż wstawione pick zębów od środka bochenka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić.Pokroić w kostkę schłodzony chleb bananowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Bananowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Rozłóż kostki chleba bananowego na blasze i tosty, aż kostki chleba poczują się suche, ale nie twarde. Schłodzić całkowicie na blasze do pieczenia. (Jeśli do przodu przechowywać kostki chleba bananowego w plastikowej torbie). aby budyń
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Bananowy
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Dodać cukier, jajka i sól do miski i ubijać do połączenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodać śmietanę i pełne mleko do małej patelni sosu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Powoli dodawać mieszankę jajeczną do mieszanki śmietany jedną ręką, ciągle ubijając połączoną mieszankę drugą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
13
Dodaj waniliową pastę z fasoli i rumu i ubijaj, aby połączyć. Mieszanka szczepu.Montaż
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
14
Ułożyć na jednej warstwie kostek chleba bananowego na patelni lub ramekinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Bananowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Smażone Krewetki, Obrane
15
Ułożyć pokrojone banany na wierzchu, a następnie przykryć plastry bananów połową sosu karmelowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Miód Cytrusowy
16
Drugą warstwę kostki chleba ułożyć w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
17
Krem wlać na całą zmontowaną patelnię lub wlać równomiernie pomiędzy ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Smażone Krewetki, Obrane
18
Odstawić na 15 minut, od czasu do czasu naciskając chleb wchłonąć budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
19
Umieść patelnię lub ramekiny w większej patelni z wodą wypełnioną w połowie wysokości. Przykryć wypełnioną wodą patelnię folią i piec w temperaturze 350 stopni przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
20
Wyjąć folię i piec przez kolejne 3o minut na ramekiny i kolejne 4o minut na patelnię 9x9.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
21
Podawać na gorąco z lekkim odpyleniem cukru cukierniczego i skropić pozostałą połowę karmelowego sosu rumowego.