Karmelowo-Kokosowo-Orzechowe Brownies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj ciasteczka karmelowo-kokosowo-orzechowe. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można ją uznać za niedrogą, kosztującą około 89 centów za porcję. Mieszanka półsłodkich kęsów czekoladowych, masło, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Karmelowe Ciasteczka Kokosowe, Solone babeczki karmelowe z orzechami kokosowymi kruchą kruszonką i karmelowym masłem szwajcarskim, oraz Karmelowe Ciasteczka Pekan.
Instrukcje
Mikrofalowe kwadraty czekolady w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce przy średniej (50% mocy) 1 1/2 minuty, mieszając w odstępach 30 sekund aż do stopienia. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać roztopioną czekoladę, ubijając aż do wymieszania.
Dodaj mąkę, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać waniliowe i czekoladowe kęsy.
Rozłóż ciasto na wysmarowanej i mąki 13-x 9-calowej patelni.
Posypać ciasto równomiernie kokosem, 1 (12-uncja) pakiet półsłodkie kęsy czekoladowe, i posiekane pekan.
Skropić równomiernie słodzonym skondensowanym mlekiem.
Piec w 350 przez 50 do 55 minut lub aż złoty kolor i środek jest ustawiony. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.