Karmelowe Popoversy z musem czekoladowym

Karmelowe Popoversy z musem czekoladowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Karmel zanurzone Popovers z musem czekoladowym spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 8G białka, oraz 22g tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, jajka, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Polewy kakaowe z musem czekoladowym i malinami, Czekoladowo-Orzechowe Karmelowe Kwadraty, oraz Jabłka W Czekoladzie, Karmelu I Orzechach.

Instrukcje

1
W dużej misce umieścić czekoladę i sól. odstawić. Gotować jajka, cukier i 1/2 szklanki śmietany w średnim naczyniu na średnim ogniu, whiskingconstantly, aż wystarczająco grube, aby pokryć aspoon, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać czekoladę i ubijać, aż czekolada się roztopi i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ochłoń.
4
Za pomocą trzepaczki ubijamy pozostałe 1/2 cupcream w misce, aż uformują się miękkie szczyty. Foldinto schłodzoną mieszaninę czekolady; przykryć iChill do zimna, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
DO przodu: Mus można zrobić 2 dniahead. Przechowywać w lodówce.
1
Rozgrzej piekarnik do425°F. Lekko posmaruj 10 filiżanek standardowej 12-filiżanki muffin cyny lub dwóch 6-filiżanek popover Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
Jajka ubić w średniej misce do wymieszania. Przynieś krem, mleko, sól i pieprz na wolnym ogniu wśredni rondel; stale ubijając, stopniowo dodawaj do jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubij w mące, wtenczascheese(nie powinny pozostać grudki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Podziel ciasto między przygotowane muffincups, napełnij pozostałe kubki do połowy wodą i piecz 15 minut. Zmniejszyć ogień do 177°and piec, aż popowers są dmuchane, goldenbrown, i chrupiący, 20-25 minut dłużej.Obróć się na stojaku z drutu i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Tuż przed podaniem wyłożyć arkusz do pieczenia papierem do pieczenia i lekko pokryć rozpylaczem. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą.Przynieś cukier i 3 łyżki wody do wrzenia wduży rondel na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Gotować, szczotkując wilgotną szczotką i wirując panoccasionally, aż mieszanina zmieni głęboki bursztyn.Ustaw dno rondla w lodowatej wodzie, aby lekko podołać gotowaniu i utwardzonemu karmelowi(ułatwi to pracę z rozbijającymi się nadzieniami).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KarmelKarmel
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Pracując szybko i w czasie 1 popover, zanurz dna w karmelu i ustaw, karmel od strony w dół, na przygotowanej arkuszu do pieczenia; pozostaw do ostygnięcia. (Jeśli karmel staje się zbyt twardy podczas zanurzania, podgrzej go na średnim i niskim ogniu do wykonalnej konsystencji.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
7
Gdy karmel ustawi się, wymieszaj musy gumową szpatułką, aby się rozluźnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
8
Transferto torba na ciasto wyposażona w końcówkę do ciasta 1/4".Przerabiając po 1 na raz, wbijaj otwory w Wierzchy nadzienia końcówką ciasta i napełniaj nadzieniem musem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn