Karmelowe Batony Żurawinowe

Karmelowe Batony Żurawinowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj karmelowe batony żurawinowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 47 centów za porcję. Mieszanka cukru, daktyli, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batony Karmelowe Żurawinowe, Batony Karmelowe Żurawinowe, oraz Batony Karmelowe Żurawinowe.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć żurawiny, daktyle, pekan i 2 łyżki cukru; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
DaktyleDaktyle
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W dużej misce, połączyć 2 szklanki mąki, owies, brązowy cukier, soda oczyszczona i pozostały cukier. Wymieszać z masłem; odstawić 1 szklankę do polewy. Naciśnij pozostałą mieszaninę okruchów do nasmarowanego 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec w temperaturze 350° przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W międzyczasie, umieścić pozostałą mąkę w małej misce. Wymieszać z polewą karmelową, aż będzie gładka; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Mieszankę żurawinową posypać skórką; skropić mieszanką karmelową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Posypać zarezerwowaną mieszaniną okruchów.
7
Piec przez 30-35 minut lub do złotego koloru i bąbelkami. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Pokroić w kratki. Przechowywać w lodówce.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett
Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett
Fritz Haag dokłada wszelkich starań, aby "prawdziwy" Kabinett rieslings. Nie de-classified Spatlese, ale prawdziwy niski alkohol, delikatny i eteryczny Kabinett, jak za dawnych czasów. Wymaga dodatkowej pracy w winnicy, ponieważ winogrona muszą być zbierane wcześnie i ostrożnie. Powstałe wino to koronka i delikatność. Aromaty i smaki śliwki Mirabelle, żółtych jabłek, pigwy, wiosennych kwiatów i minerałów. Tak przewiewne i lilting, spróbuj go z rzadkim tuńczykiem ahi, przyprawione Azjatyckie sałatka z kurczaka, lub polędwicy wieprzowej rozmarynu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn