Karmelki miękkie i do żucia
Karmelki miękkie i do żucia mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 87 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 64. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, syrop kukurydziany, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Karmelki Miękkie, Karmelki Rumowe Miękkie, oraz Karmelki Miękkie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia z folią, rozciągając folię na krawędziach patelni. Obficie pokryć folię sprayem do gotowania; odstawić.
Roztopić 1 szklankę masła w sosie 3-quart-patelni na małym ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem, skondensowanym mlekiem i syropem kukurydzianym, aż będzie gładka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż termometr candy zarejestruje 23
Usunąć mieszaninę z ognia; mieszać ręcznie 1 minutę lub aż mieszanina jest gładka i nie bulgotanie. Szybko wlać mieszaninę do przygotowanej patelni; odstawić 3 godziny lub do ostygnięcia.
Wyciągnij folię i karmel z patelni.
Karmelki pokroić na 1-calowe kawałki za pomocą noża z masłem. Owiń każdy kawałek folią.