Karmelizowany Dip Cebulowy Maui
Karmelizowany Maui Dip cebulowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka cebuli maui, sól koszerna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Karmelizowana cebula Maui i kaczka z grilla Quesadillas, Pieczona polędwica i cebula Maui, oraz Pieczona cebula Maui z kremowym Pamezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy, lepki, i karmelizowane, o 20 protokół. Jeśli patelnia zacznie się palić, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i dodaj 1 łyżkę. wody, dobrze mieszając.
Cebulę przełożyć do małej miski i schłodzić do ostygnięcia, około 1 godziny.
Rezerwa 1 łyżka. cebula. W robocie kuchennym, pulse Pozostałe cebule, śmietana, maślanka, i sól tylko do połączenia.
Przełożyć do naczynia serwującego, na wierzch z zarezerwowaną cebulą i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Make ahead: do 2 dni i chłód.