Karmelizowane tarty z cebulą i kozim serem

Karmelizowane tarty z cebulą i kozim serem
Jedna porcja zawiera 693 kalorie, 14g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli 2,39 zł za porcję spada w budżecie, karmelizowane tarty z cebulą i kozim serem mogą być doskonałe Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarta Z Pomidorami, Cebulą I Kozim Serem, Karmelizowany Dip Cebulowo-Kozi, oraz Karmelizowany Dip Z Cebulą I Kozim Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 1 (12-count) nonstick mini muffin tin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
2
W dużej patelni o ciężkim dnie na średnim ogniu, dodać olej i masło. Gdy masło się stopi, dodać cebulę, cukier i sól, do smaku. Gotować, aż cebula zacznie brązowieć. Dostosuj ciepło do niskiego poziomu i gotuj powoli, często obracając, aż cebula będzie złotobrązowa i karmelizowana, około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Cebulę wyjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
W misce połączyć kozi ser, jajko, śmietanę i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać mieszaninę do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności. Odetnij róg torby, aby użyć go do orurowania.
7
Ułożyć skorupy ciasto płasko na czystej powierzchni i z 2 1/2-calowy okrągły nóż wyciąć 12 okręgów z każdej skorupy. Wciśnij je do filiżanek puszki z mini-muffinkami. Napełnij każdą filiżankę 1/2 sposób z ostudzoną cebulą. Wymieszać ser z cebulą, napełniając kubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
8
Piec tarty, aż nadzienie jest ustawione, około 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Niech tarty ostygną lekko, a następnie wyjąć je z puszki muffin i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn