Karmelit Owsiany
Owsianka Carmelitas może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki, brązowy cukier, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Karmelit Owsiany, Karmelit Owsiany, oraz Karmelit Owsiany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj jedną patelnię kwadratową 9x9 cali.
Połącz 1 szklankę mąki, sody oczyszczonej, owsa, brązowego cukru, soli i roztopionego masła.
Wymieszać, aby połączyć, mieszanina będzie bardzo krucha. Wciśnij połowę mieszanki na dno przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 minut.
Niech ostygnie lekko, a następnie posypać Skórki chipsy czekoladowe i posiekane orzechy.
Polewę lodów karmelowych wymieszać z 3 łyżkami mąki i polać polewami czekoladowymi. Top z pozostałą mieszaniną płatków owsianych. Będziesz musiał rozbić go na małe kawałki, aby pokryć.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 15 minut.
Niech bary ostygną przed cięciem.