Karczochy Z Brązowym Czosnkiem I Sosem Cytrynowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj karczochy z rumianym czosnkiem i sosem do zanurzania cytryny spróbować. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz karczochy, szczypta mielonego pieprzu, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj SOS maczany cytrynowo-musztardowy do karczochów, Całe karczochy z sosem cytrynowo-tymiankowym, oraz Filo zawinięte szparagi z cytryny czosnek Aioli sos do zanurzania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Karczochy umyć zanurzając w górę iw dół w zimnej wodzie.
Odciąć końce łodygi; przyciąć około 1/2 cala od góry każdego karczocha.
Odciąć łodygi karczocha; usunąć dolne liście.
Umieść karczochy, łodyga kończy się w dół, w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali; dodaj wodę do głębokości 1 cala. Pokrowiec z wytrzymałą folią i odpowietrznikiem. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 10 minut lub do liści w pobliżu środka każdego karczocha wyciąga łatwo.
Usuń rozmyte zadławienie ze środka każdego karczocha łyżką.
Roztopić masło w małym rondlu; wymieszać z czosnkiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż czosnek lekko rumiany.
Dodać sok z cytryny i pozostałe 4 składniki; ciepła tylko do gorąca.
Podawać jako sos do maczania z całych karczochów.