Karczochy z bagna Cauda

Karczochy z bagna Cauda
Karczochy z Bagna Caudan jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 303 kalorie, 7G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, karczochy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść nieobrane ząbki czosnku w małychsaucepan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
2
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć garliccloves przez 1 cal. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć temperaturę do średnio-niskiej, przykryć i dusić do miękkości, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Spuścić; przenieść do płyty. Chill ząbki czosnku untilcool wystarczy obsłużyć, o 10 protokół.Wycisnąć ząbki czosnku ze skórki i placekloves w małej misce. Za pomocą widelca, mash garliccloves aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Dodaj anchois i sauté1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
6
Dodać tłuczony czosnek i olej. Gotować na wolnym ogniu 10 minut, aby umożliwić smaki toblend, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany1 godzina do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Odstawić w temperaturze pokojowej.Rewarm przed podaniem, mieszając od czasu do czasu (bagna cauda oddzieli, gdy służył).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagna CaudaBagna Cauda
8
Dodaj karczochy do dużego garnka gotowanegosolona woda. Przykryć i gotować, aż justtender po przebiciu przez łodygi z widłami, obracając od czasu do czasu, 30 do 40 minut, w zależności od wielkości karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Drenaż.
10
Umieść 1 gorący karczoch na każdej z 6 płyt. Podziel bagna cauda wśród małychbowls lub ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagna CaudaBagna Cauda
KarczochKarczoch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Podawać karczochy zarm bagna cauda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagna CaudaBagna Cauda
KarczochKarczoch
1
Aby szybko oddzielić czosnek, umieść główkę czosnku na powierzchni roboczej, a następnie popchnij dolną część główki czosnku palmą dłoni. Użyj nożyczek, aby odciąć końcówki zaostrzonych liści karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
2
W porcji: 270,3 kcal kalorii,
3
9% kalorii z tłuszczu, 22,5 g tłuszczu,
4
0 g tłuszczów nasyconych,
5
7 mg cholesterolu,
6
6 g węglowodanów,
7
3 g cukrów ogółem,
8
7 g węglowodanów netto,
9
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn