Karczochy marynowane i Mirlitony
Marynowane karczochy i Mirlitony może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 77 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ząbki czosnku, pimento, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Karczochy Marynowane, Pikantne Marynowane Karczochy, oraz Marynowane krewetki i karczochy.
Instrukcje
Mirlitony obrać; przeciąć na pół wzdłuż i wyrzucić pestki.
Połówki mirlitonu pokroić wzdłuż na plastry. Para mirliton plastry i karczoch DNA, pokryte, 40 minut lub do miękkości. Super.
Połącz ocet i kolejne 7 składników (ocet przez pimento) w dużej misce; wymieszaj trzepaczką.
Dodaj warzywa do mieszaniny octu; wrzucić dobrze. Przykryć i marynować 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu. Łyżka do miski wyłożonej sałatą, w razie potrzeby.
Podawać z łyżką szczelinową.