Karczochy marynowane i Mirlitony

Karczochy marynowane i Mirlitony
Marynowane karczochy i Mirlitony może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 77 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ząbki czosnku, pimento, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Karczochy Marynowane, Pikantne Marynowane Karczochy, oraz Marynowane krewetki i karczochy.

Instrukcje

1
Mirlitony obrać; przeciąć na pół wzdłuż i wyrzucić pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChayoteChayote
2
Połówki mirlitonu pokroić wzdłuż na plastry. Para mirliton plastry i karczoch DNA, pokryte, 40 minut lub do miękkości. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
3
Połącz ocet i kolejne 7 składników (ocet przez pimento) w dużej misce; wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj warzywa do mieszaniny octu; wrzucić dobrze. Przykryć i marynować 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu. Łyżka do miski wyłożonej sałatą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podawać z łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn