Karczoch Pesto Flądra Z Asiago Crust

Karczoch Pesto Flądra Z Asiago Crust
Karczoch Pesto flądra z Asiago Crust jest pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 4227 kalorii, 308g białka, oraz 299g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $31.81 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, bazylii, orzeszków piniowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Karczoch Pesto Flądra Z Asiago Crust, Szparagi, Karczoch, Pesto i Quiche z kozim serem ze skórką Quinoa, oraz Flądra Z Skórką Z Parmezanu.

Instrukcje

1
Aby zrobić pesto, umieść karczochy, pomidory, orzeszki piniowe, czosnek, bazylia i sól w robocie kuchennym. Składniki przecedzić, powoli dodając oliwę z oliwek. Zarezerwować pesto w pojemniku, przechowywać w lodówce, jeśli nie używać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Połącz oba sery z łyżką mąki i dobrze wstrząśnij w torebce z zamkiem błyskawicznym.Połowę masy serowej umieść na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Dodaj drugą połowę, gdy zużyłeś pierwszą połowę (odkryłem, że dzięki temu ser nie jest gumowany).Lekko ubić białka i wlać do talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4
Podgrzać dwie łyżki oleju w patelni 12-calowy non stick na średnim ogniu, aż migotanie.Poklepać filety z flądry do sucha. Posmaruj obie strony ryby pesto..
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z FlądryFilety Z Flądry
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Szczotka białka jaj na pesto slathered ryb.Zanurz obie strony ryby w mieszaninie serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
6
Umieścić trzy filety na patelni i gotować przez około cztery minuty.Użyj cienkiej szpatułki zapobiegającej przywieraniu, aby delikatnie oddzielić wszystkie tandetne krawędzie, które stopiły się razem.Ostrożnie obrócić filety na drugą stronę i gotować przez ok kolejny 4 protokół (jeśli patelnia działa bardzo gorąco może trzeba gotować tylko przez trzy minuty.) Ser powinien być złotobrązowy.Na drugą porcję wytrzyj patelnię, dodaj kolejne dwie łyżki oleju i gotuj jak wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn