Karczoch Pesto Flądra Z Asiago Crust
Karczoch Pesto flądra z Asiago Crust jest pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 4227 kalorii, 308g białka, oraz 299g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $31.81 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, bazylii, orzeszków piniowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Karczoch Pesto Flądra Z Asiago Crust, Szparagi, Karczoch, Pesto i Quiche z kozim serem ze skórką Quinoa, oraz Flądra Z Skórką Z Parmezanu.
Instrukcje
Aby zrobić pesto, umieść karczochy, pomidory, orzeszki piniowe, czosnek, bazylia i sól w robocie kuchennym. Składniki przecedzić, powoli dodając oliwę z oliwek. Zarezerwować pesto w pojemniku, przechowywać w lodówce, jeśli nie używać od razu.
Połącz oba sery z łyżką mąki i dobrze wstrząśnij w torebce z zamkiem błyskawicznym.Połowę masy serowej umieść na talerzu.
Dodaj drugą połowę, gdy zużyłeś pierwszą połowę (odkryłem, że dzięki temu ser nie jest gumowany).Lekko ubić białka i wlać do talerza ciasta.
Podgrzać dwie łyżki oleju w patelni 12-calowy non stick na średnim ogniu, aż migotanie.Poklepać filety z flądry do sucha. Posmaruj obie strony ryby pesto..
Szczotka białka jaj na pesto slathered ryb.Zanurz obie strony ryby w mieszaninie serowej.
Umieścić trzy filety na patelni i gotować przez około cztery minuty.Użyj cienkiej szpatułki zapobiegającej przywieraniu, aby delikatnie oddzielić wszystkie tandetne krawędzie, które stopiły się razem.Ostrożnie obrócić filety na drugą stronę i gotować przez ok kolejny 4 protokół (jeśli patelnia działa bardzo gorąco może trzeba gotować tylko przez trzy minuty.) Ser powinien być złotobrązowy.Na drugą porcję wytrzyj patelnię, dodaj kolejne dwie łyżki oleju i gotuj jak wcześniej.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio