Karczoch i koper włoski Caponata

Karczoch i koper włoski Caponata
Karczoch i koper włoski Caponata może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 14 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, seler, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Karczoch i koper włoski Caponata, Figi i koper włoski Caponata, oraz Dip Karczochowy (Caponata) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę, seler, koper włoski, i czosnek; smażyć 5 minut lub do miękkości. Wmieszać rodzynki i kolejne 8 składników (przez karczochy). Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż ciecz prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
RodzynkiRodzynki
SelerSeler
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia5
Magazyn