Karaiby fasola i ryż
Przepis Karaiby fasola i ryż jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. Na 1,06 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 7. Jedna porcja zawiera 611 kalorii, 12g białka, oraz 40 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka kokosowego, zielona cebula, sól wieprzowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Karaiby ryż i fasola, Karaiby ryż i fasola, oraz Caribbean Rice & Beans.
Instrukcje
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku; dodaj wodę do 2 cali nad fasolą. Moczyć 8 godzin.
Doprowadzić fasolę i następne 3 składniki do wrzenia w holenderskim piekarniku. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż ziarna będą miękkie.
Dodać ryż i 5 kolejnych składników; powrócić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż ryż będzie miękki.
Wyjąć i wyrzucić wieprzowinę; wymieszać z zieloną cebulą.
* 2 łyżeczki ostrego sosu habanero można podawać na 1/2 papryki Habanero chile.