Kapusta Zasmażana Pancetta
Pancetta zasmażana kapusta jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz lite sos sojowy, kapusta, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pan Pieczony łosoś z kapustą zasmażaną Pancetta i sosem Beurre Blanc tymianek, Reginetti z kapustą Savoy i pancettą, oraz Reginetti z kapustą Savoy i pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać pancetta na dużej patelni na średnim ogniu, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodaj cebulę, czosnek, sól, i czarny pieprz; gotować, aż cebula stanie się przezroczysta, 5 do 10 protokół. Gotować i mieszać kapustę z mieszaniną pancetta aż lekko zmięknie, 5 protokół.
Dodaj sos sojowy i ostry sos pieprzowy; gotować, aż kapusta będzie miękka, o 10 więcej minut.