Kapusta Slaw z pikantnym sosem z nasion gorczycy

Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Kapusta Slaw z pikantnym sosem z nasion gorczycy może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 69 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz jalapeño, brązowe nasiona gorczycy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brokuły konopne Slaw z pikantnym sosem musztardowym, Sałatka Z Czerwonej Kapusty Z Pikantnym Sosem Marchewkowo-Imbirowym, oraz Sałatka z kapusty jabłkowej z kremowym sosem makowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodać musztardę i nasiona kminku; gotować 90 sekund lub aż nasiona gorczycy zaczną pękać.
Zdjąć z ognia. Wymieszać czosnek i jalapeo; odstawić 2 protokół.
Dodać ocet, cukier, sól i pieprz, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę kapusty; wrzucić do herbu.