Kapusta na gorąco i kwaśno (suan La Bai Cai)

Kapusta na gorąco i kwaśno (suan La Bai Cai)
Gorąca i kwaśna kapusta (suan La Bai Cai) może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 865 kalorii, 5G białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, sól koszerna, papryka chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna, oraz Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W43 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia39
Magazyn