Kapusta gotowana z boczkiem
Gotowana kapusta z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 226 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól i mielony pieprz, wodę, boczek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, Nowa Anglia gotowana Kolacja (peklowana wołowina i kapusta), oraz Gotowana wołowina, kapusta i zupa ziemniaczana. Edycja specjalna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kapustę, boczek, 2 szklanki wody i ocet zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż kapusta będzie bardzo miękka, około 3 godzin, dodając więcej wody w razie potrzeby.
Pozostałą 1/4 szklanki wody i mąki ubić razem w małej misce i stopniowo dodawać do mieszanki kapusty. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 minut więcej. Doprawić solą i pieprzem.