Kapusta Duszona

Kapusta Duszona
Kapusta duszona jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli koszernej, ząbki czosnku, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kapusta Duszona, Kapusta Duszona, oraz Duszony kurczak z kapustą.

Instrukcje

1
Usuń liście jarmużu z twardych łodyg. Odrzuć łodygi; grubo posiekaj liście. Dobrze spłucz w durszlaku, pozostawiając wodę na liściach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż będzie złoty i aromatyczny (3-4 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Przenieść czosnek do naczynia i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Rozgrzej olej na średnim ogniu, a następnie dodaj jarmuż i bulion. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż będzie miękki (3-4 minuty). Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
JarmużJarmuż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Przekładamy na półmisek i w razie potrzeby polewamy czosnkiem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
CzosnekCzosnek

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn