Kanapki Z Wędzonym Łososiem I Rukolą
Kanapki z wędzonym łososiem i rukolą to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kapary, musztarda dijon, łosoś, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Kanapki z wędzonym pstrągiem i rukolą, Wędzony łosoś i rukola, oraz Placki Ziemniaczane Z Rukolą, Wędzonym Łososiem I Sałatką Z Awokado.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki; wymieszaj trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać kapary.
Każdy kawałek chleba pokroić 3-calowym okrągłym nożem; rozprowadzić około 2 łyżeczki mieszanki sera na 12 rundach. Wierzch równomiernie z łososiem i rukolą.
Ułożyć pozostałe 12 rukoli chlebowych na wierzchu rukoli.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau