Kanapki Z Wędzonym Łososiem I Rukolą
Kanapki z wędzonym łososiem i rukolą to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kapary, musztarda dijon, łosoś, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Kanapki z wędzonym pstrągiem i rukolą, Wędzony łosoś i rukola, oraz Placki Ziemniaczane Z Rukolą, Wędzonym Łososiem I Sałatką Z Awokado.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki; wymieszaj trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać kapary.
Każdy kawałek chleba pokroić 3-calowym okrągłym nożem; rozprowadzić około 2 łyżeczki mieszanki sera na 12 rundach. Wierzch równomiernie z łososiem i rukolą.
Ułożyć pozostałe 12 rukoli chlebowych na wierzchu rukoli.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau