Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z serem Pimento Jack Richarda Blaisa. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 17g białka, oraz 37 g tłuszczu. Mieszanka gentleman ' s chutney, Pepper jack cheese, żółtko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 143 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Richard Blais jako Aioli, Vinaigrette 'everything Bagel' Richarda Blaisa, oraz Sałatka z wędzonym Cezarem Richarda Blaisa.
Instrukcje
1
W średniej misce, wymieszać ser, poblano, jalapeno, aioli, kolendra, Skórka z limonki i sok, i sól razem, aż dobrze połączone. W małej misce, ubić creme fraiche, parmezan, żółtko, olej truflowy, i cukier razem, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Olej Truflowy
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Starta Czekolada (opcjonalnie)
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Aioli
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
Ułóż 4 kromki chleba na powierzchni roboczej i rozłóż jedną czwartą mieszanki serowej równomiernie na każdym kromce.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Na wierzchu każdej kanapki rozprowadzić cienką warstwę mieszanki creme fraiche pędzlem do ciasta. Szpatułką, przenieść kanapki na patelnię, creme fraiche stronie w dół, i gotować, aż złoty kolor na dole, 3 do 4 protokół. Lekko szczotkować szczyty kanapki z pozostałą mieszaniną creme fraiche, odwróć je, i kontynuować gotowanie, aż do dna są złociste i ser topi się, 2 do 3 protokół więcej.