Kanapki Z Sardynkami

Kanapki Z Sardynkami
Kanapki z sardynkami to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 933 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Chleb focaccia, cebulę, koper i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Otwarte kanapki-pomidor, sardynka i rukola, Kanapki Alton Brown z sardynką i awokado, oraz Niedzielny Brunch: Kanapki Z Sardynkami Z Dżemem Pomidorowym I Świeżym Serem.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki; rozłóż na pokrojonych bokach focaccii. Ułóż sardynki, kapary i cebulę na mieszance z serem śmietankowym na 4 kawałkach focaccii. Wierzch z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
FocacciaFocaccia
SardynkiSardynki
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn