Kanapki z pietruszką i słodką cebulą
Kanapki z pietruszką i słodką cebulą to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, majonez, vidalia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Kanapki z pietruszką i słodką cebulą, Grillowane kanapki Gruyère i słodka cebula, oraz Kanapki z herbatą z rzodkiewki, pietruszki i cytryny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć 4 (1/8-cala grubości) plastry z najszerszej części cebuli, zachowując pierścienie nienaruszone.
Każdą kromkę chleba posmarować około 1 łyżeczką majonezu, a na wierzchu 4 kromki po 1 plasterku cebuli. Wierzch z pozostałymi kromkami chleba, majonez boki w dół, a następnie pokroić cebulę na równi z chlebem. Ćwierć kanapki na małe kwadratowe lub trójkątne kanapki.
Ułóż 2 arkusze papieru woskowego na powierzchni roboczej.
Pozostałe 2 1/2 łyżki majonezu rozprowadzić cienką warstwą na 1 arkuszu i równomiernie rozprowadzić natkę pietruszki na drugiej.
Wszystkie brzegi 1 kanapki zanurzyć w majonezie, a następnie zanurzyć w natce pietruszki.
Przełożyć na tacę i powtórzyć z pozostałymi kanapkami.