Kanapki Z Indykiem Na Gorąco
Gorące kanapki z indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, chutney z szalotką żurawinową, ser provolone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki Z Gorącym Indykiem (Na Resztki Indyka), Kanapki Z Herbatą Z Indyka, oraz Kanapki z indykiem z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kromki chleba ułożyć na blasze do pieczenia.
Rozprowadzić lekki majonez równomiernie na 4 kromkach chleba.
Na pozostałych 4 kromkach chleba równomiernie rozprowadzić sos z indyka. Top majonez-rozprowadzić plastry równomiernie plastry boczku, pierś z indyka i ser provolone.
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut lub do rozpuszczenia sera. Top ser równomiernie z rukolą.
Mżawka z chutneyem żurawinowo-szalotkowym. Na wierzchu kromki chleba z sosem. Naciśnij kanapki razem.